Bjuder på lite nya oredigerade bilder ♡

 

Blev visst en bloggpaus..

Hej!
Ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat något sen vi var i stockholm. Har inte orkat, och vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. Men jag ska bättra mig, försöka iallafall!

Har haft en bra dag, började 9.10 istället för 8.20. tack till 9orna som hade nationella prov och behövde vårat klassrum! :D och slutade 14.20, så en kort dag idag. 
Äntligen lite värme, dock blev det helt dött på bussen.. dom måste ha glömt att stänga av värmen från i vintras eller nått tror jag.^^ Har hört att det ska bli runt 25 grader i helgen, det ser jag fram emot! c: 
Gött att det är fredag imorgon, inte långt kvar till sommarlov nu, och tror inte att vi går nån mer "hel" vecka tills dess :D Ska orientera med skolan på tisdag, så vi börjar kl 11. Underbart ♥ Dock kommer vi säkert gå vilse och hamna i Frändefors eller nått ^^ 
 
Blev ett helt meningslöst inlägg, men jaja, det är nått iallafall c; 

One Direction 8/5-2013 - over again

Liten del av over again från One Direction konserten i Solna, 8:e maj 2013


I bilen

Har åkt i ca två timmar, (stannade och fikade för en halvtimme sen) så är snart vid Laxå.


STOCKHOOOLM!

Äntligen är det 8:e maj, och vi drar till Stockholm för att kolla på One Direction!! Taggar sjukt mycket! :D
Hämtar upp Jennie vid 9 och sen blir det ca 5 timmars bilresa innan vi är framme. Stannar ju såklart och äter nån stans också ;)
Ska ta och packa klart det sista, vi hörs senare! <3


LÖRDAG

Hej! 
är lite duktig och bloggar från datorn ^^ 
Har precis ätit tacos med julia och ronja. vi är hemma själva för att träna julia tills på onsdag. så mamma och pappa får sova hos min morbror (; 
vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men har fått köp en yollibox (y) choklad denna gången! :D så ska väll njuta lite av den sen iallafall!
 
Inte långt kvar tills vi åker till Stockholm, längtar otroligt mycket!! :D 
 

Fredag!

Sitter och väntar på bussen, hör av mig senare!
Ha en bra fredag! :)


RSS 2.0