Ny dator?

Hej hej!
 
Riktigt gött med helg, även om det bara va 3 skoldagar denna veckan. Har faktiskt varit lättare att gå upp än vad jag trodde att det skulle vara. Lär förmodligen åka moped till skolan så mycket som möjligt för det är sjukt mycket folk på den bussen som jag tar, eftersom jag måste åka samma tid varje dag utom måndagar. 
Nä nu ska jag inte vara tråkig och prata om skolan. har typ inget roligt att skriva om just nu men.. hahah.
 
Sitter iallafall och bloggar från julias nya skoldator, en Macbook air. Behöver också en ny dator, min har lagt ner helt och vill inte alls samarbeta med mig längre. Så just nu använer jag den inte utan har bara bilder osv på den. Det är bl.a en av anledningarna till att jag inte uppdaterar så ofta. Tycker inte att det är så kul att blogga från mobilen och blir ju inte så roliga inlägg heller.. Men lär nog ta ett tag till jag köper en ny, har inga pengar till det just nu haha. 
Ska nog iväg och träna lite senare, om jag orkar. Har varit dåligt väder hela veckan så har inte velat gå ut och gå/springa i regnet direkt. Så får nog bli ett konditions pass idag isåfall. Tycker att det är så sjukt tråkigt att träna kondition, tränar mycket hellre armar/rygg/axlar, men man måste köra lite kondition ibland också.
 
Haha usch vad tråkigt detta inlägget blev. Men hoppas att julia ska få ladda ner ett program till sin dator så man kan redigera videor oså, då hade jag tänkt att kanske börja lägga upp lite videor någon gång ibland för lite omväxling. Ska även försöka uppdatera oftare även fast skolan har börjat igen.
 
Ha en trevlig lördag, så hörs vi! Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mejl: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0