Torsdag 17 juli 2014

Hejhej! 
Har inte hänt så jätte mycket idag heller.. Vaknade sent idag igen, måste bli bättre på att gå upp tidigare (; 
Vi åkte iaf iväg till både Vänersborg och Trollhättan för att kolla på sten till våran trapp, och blev att vi stannade på frozen yogurt idag igen. Haha inte bra..  och bakade även kladdkaka när vi kom hem, så kände mig typ tvingad till att åka till gymmet haha ;) tränade ca en timme eller nåt, va nästan inget folk alls, bara jag och en tjej till. 

Imorn lär jag få gå upp tidigare iaf.. Hade tänkt att följa med pappa när han ska besiktiga bilen och sen åka till bike och kolla efter ett lås och ett nytt batteri till moppen. Den har varit seg att starta så fort den inte har blivit körd på några dagar, har knappt startat på kicken.. Testade att byta tändstift men den blev inte bättre för det, så får testa med ett nytt batteri. Det har förmodligen inte varit bytt sen den va ny, så kan nog va dags för det nu.. ;) 

Vill även passa på att tacka för att det ändå är några som är inne och läser, jättekul! 
Ha det bra så hörs vi! 

16 juli 2014

Hejhej! 
Har inte hänt så mycket idag. Gick upp runt 1, standard, gick ner och åt frukost oså. 
Har nyss kommit hem från överby iaf, fick köpt en ny mascara och sen åt vi på Frozen Yogurt som nyss har öppnat inne på etage. Andra gången denna veckan haha c; 
 
Starta upp bloggen igen?

Har funderat på att börja blogga igen. Har ju endå sommarlov just nu, och har inte så mycket att göra så kan ju alltid testa i alla fall. Kommer förmodligen blogga en hel del från mobilen eftersom jag nästan aldrig är inne på datorn längre, men hoppas att det är okej. Ska försöka göra lite längre och roligare inlägg, och även försöka ha med lite mer bilder oså. Ska även försöka få julia att hjälpa mig med en ny lite somrigare design också, så startar nog inte upp ordentligt förens det är klart isåfall.
 
ha det bra så hörs vi förhoppningsvis snart!

RSS 2.0