Tillbaka, igen?

Hej hej! 
Va ett tag sen jag bloggade nu igen.. Om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt glömt bort det helt haha, men ska försöka bli bättre på det! 

Har varit sjuk i två veckor och är inte helt 100 bra än, men det går åt rätt håll iallafall. Va iväg och tränade igår för första gången på 3 veckor om inte mer. Körde bara lite styrka som mjukstart, och hade inte tappat så mycket i styrka som jag trodde, vilket är jävligt skönt ändå. Så ska försöka komma igång riktigt nu. 
Ska iväg till stallet om en timme ungefär. Idag står det uteritt på schemat så hoppas på att vi har vädret med oss och slipper regn. 

Har varit ganska mycket pluggande nu det sista, och lär vara ganska mycket denna veckan också. Så kommer förmodligen inte uppdatera speciellt mycket denna veckan heller. Har en svenska uppgift, ett so-prov och två saker till teckenspråket som ska vara klart på tisdag, så har ju att göra iallafall. Sen har vi ett matte-prov vecka 40 också.. Men har tänkt att försöka hinna göra nån video i helgen. Har inte riktigt bestämt mig vad det ska bli för nåt än, men har mina idéer. Så ni får helt enkelt vänta o se.. ;) 

Vi hörs, kram! 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mejl: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0