Sent måndags inlägg

Godkväll på er, eller vad ska man säga? 
Startade denna måndag lite tidigare än vanligt. Vi skulle samlas utanför stora biografen 20 i 9 så mamma var snäll och körde mig imorse. Filmen vi såg var riktigt kass, långtråkig helt enkelt, fattar inte varför vi var tvungna att gå på den? Den handlade om nån kille som var på ungdomsanstalt och att han försökte få sin mamma att inte ta med hans bror till Italien. Tror att minst hälften av oss var på väg att somna haha.
Annars har vi även övat lite inför nationella i fysik som är efter påsklovet. 
Kunde dock inte vara med på idrotten idag tack vare en klumpig liten häst som fick för sig att ställa sig på min fot igår när vi skulle släppa ut dem. Dessa otåliga unghästar.. Så får ta det lugnt med gymmet och övrig träning ett par dagar tills foten känns bättre igen. Jag som hade tänkt att fått provat mina nya skor ute men det får väl vänta ett tag. Sen är ju inte riktigt värdet på min sida så just nu gör det väl inte så jätte mycket direkt ;) har kollat ett par avsnitt av sons of anarchy idag istället ^^

Imorgon händer det inte så mycket speciellt vad jag vet just nu. Vi ska på nån musikal i ca 2,5h annars tror jag att det ska va rätt lugnt, lär förmodligen bli lite mer sons of anarchy när jag kommer hem så ;) 

Vi hörs, godnatt! 

Ny start, igen?

Har funderat på att försöka starta upp bloggen lite lätt igen, och försöka hålla igång den denna gången. ;) lär väl förmodligen inte vara så tätt med inlägg nu ibörjan men ska jobba på det! 

Just nu är jag iaf på väg till thn med mamma och Julia. Julia ska sätta in pengar på banken och sen ska vi till överby för att köpa nya träningsskor till mig som jag kan ha ute för att slippa förstöra dom som jag har inne på gymmet. Så får se vad jag får tag i ^^
Vill dock helst vara hemma runt 1 för att hinna plugga klart so:n, som egentligen skulle vara klar i torsdags, innan jag ska till stallet. 
Har haft en bra helg i övrigt, och bara 2 veckor kvar till påsklovet nu!! 

Vi hörs förhoppningsvis snart igen, haha

RSS 2.0