Sent måndags inlägg

Godkväll på er, eller vad ska man säga? 
Startade denna måndag lite tidigare än vanligt. Vi skulle samlas utanför stora biografen 20 i 9 så mamma var snäll och körde mig imorse. Filmen vi såg var riktigt kass, långtråkig helt enkelt, fattar inte varför vi var tvungna att gå på den? Den handlade om nån kille som var på ungdomsanstalt och att han försökte få sin mamma att inte ta med hans bror till Italien. Tror att minst hälften av oss var på väg att somna haha.
Annars har vi även övat lite inför nationella i fysik som är efter påsklovet. 
Kunde dock inte vara med på idrotten idag tack vare en klumpig liten häst som fick för sig att ställa sig på min fot igår när vi skulle släppa ut dem. Dessa otåliga unghästar.. Så får ta det lugnt med gymmet och övrig träning ett par dagar tills foten känns bättre igen. Jag som hade tänkt att fått provat mina nya skor ute men det får väl vänta ett tag. Sen är ju inte riktigt värdet på min sida så just nu gör det väl inte så jätte mycket direkt ;) har kollat ett par avsnitt av sons of anarchy idag istället ^^

Imorgon händer det inte så mycket speciellt vad jag vet just nu. Vi ska på nån musikal i ca 2,5h annars tror jag att det ska va rätt lugnt, lär förmodligen bli lite mer sons of anarchy när jag kommer hem så ;) 

Vi hörs, godnatt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mejl: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0